Wijnkelders en wijnkasten

Wijnkelders van Arec-koeltechniek een maatstaf van kwaliteit en perfectie

Zowel voor privé als het professionele gebruik kunt U bij ons ook terecht voor advies en de complete realisatie van een prachtige wijnkelder. In de door ons uitgeruste wijnkelders vindt U reeds alle elementen die er voor zorgen dat Uw wijnkelder steeds een succes wordt.
Met onze technologie voor de ideale klimatisatie en met oog voor design en vormgeving realiseren wij samen met onze of Uw binnenhuisarchitect de wijnkelder van Uw dromen. 
De wijnkelder heerst een stabiele temperatuur van tussen de tussen de 10 
Wijnbewaarkast een volwaardige wijnkelder binnen handbereik 

Onze selectie van wijnkasten , zo ontworpen om de traditionele wijnkelder zo goed mogelijk na te bootsen. De Wijnkast is uitermate geschikt om allerlei soorten wijnen te bewaren, die beter tot hun recht komen door te rijpen. Dankzij de constante temperatuur kan de traditionele rijping nu op een moderne manier plaatsvinden. 

Wijnrekken 

Naast de waaier van de standaardrekken die bestaat in de markt hebben wij voor U een selectie gemaakt van wijnrekken – wijnleggers van een hoge kwaliteit 
wijnrekken kunnen wij U in de meeste  gevallen ook prachtig maatwerk leveren – hout – inox – glas – steen – design kortweg alles is mogelijk  Aarzel niet hiernaar te informeren wij kunnen U diverse voorstellen aanbieden. 

Voor meer informatie neem contact op via ons contact formulier of via info@arec-koeltechniek.be