Service & onderhoud koelinstallaties

Eigen service-dienst

AREC Koeltechniek beschikt over een eigen servicedienst, dit 24/24u – 7/7d.

Onze servicedienst is te bereiken via het algemeen nummer 055/45 79 45

Onze hoog gediplomeerde en gecertificeerde koeltechniekers beschikken over een modern ingerichte servicewagens voorzien van alle nodige infrastructuur en meest courante wisselstukken.

Eigen Stockbeheer 

Onze permanent geüpdate magazijnbeheer en contractuele verbintenissen met onze leveranciers is een meerwaarde om U binnen de korst mogelijke tijd een interventie te garanderen

Onderhoudscontract

Indien uw koelinstallatie en/of airco van cruciaal belang is voor uw onderneming en iedere storing u handen vol kost, dan u kunt u het risico op storingen reduceren door een onderhoudscontract af te sluiten bij AREC Koeltechniek.

Wij beheren dan op afgesproken tijdstippen uw koel technische apparatuur op staat van slijtage en lekkage. Deze intensieve check-ups garanderen U dat de kans op storingen tot een absoluut minimum wordt gereduceerd. Daarbij komt, dat goed onderhouden installaties tot -60% minder energie verbruiken!

Het beheren van het onderhoudscontract is in de eerste plaats een must voor uw installatie, maar het is ook de ideale manier om u in orde te stellen met de hedendaagse milieuwetgeving “Uitbating van koelinstallaties”.

Indien u opteert voor een onderhoudscontract, worden u ook de opkomsttijden bij interventies en service gegarandeerd.

Ook kan er u volgens het type van onderhoudscontract een verlenging van omniumverzekering op nieuwe installaties worden toegestaan.

Zo’n onderhoudscontract is trouwens bijzonder flexibel. Wij luisteren naar uw wensen en bekijken uw persoonlijke situatie en wij verzekeren u een optimale service.

Neem contact met ons en wij bezorgen u zo snel mogelijk een compleet vrijblijvende gedetailleerde offerte voor een onderhoudscontract. Zowel uw bestaande als uw nieuwe installaties komen daarbij in aanmerking.